En Ferrarri tack!

Körde nyligen kustvägen, Canne, Nice, Monaco och slutligen Ligurien. Man fascineras över den breda ”range” av lyxbilar längs denna kust. Sticker dem inte ut med en skrikig färg så är det hästarna under motorhuven som slår på alla cylindrar och får folk att vända på sina huvuden då dem trycker gasen i botten. Mellan dessa vrål-åk flikar en och annan gammal herderlig Lada upp, eller kanske en Citroen eller Peugeot. Efter att ha spenderat många år i Italien slår hjärtat ett extra slag för dem äldre modellerna av Fiat 500. Inte helt enkla att köra dock då man behöver ”växla ur”, lägga i friläge och ”växla in” för att köra dem. Inte att rekommendera om man bara har kört automat i hela sitt liv. Att glida omkring mellan Toscanas kullar och vingårdar i denna lilla bil är oslagbart och är ett minne för livet.